Utsikt över Orsasjön och Dalarnas blånande berg

Utsikt från Fryksås Hotell & Gestgifveri

Nyöppning den 1 december

Vi har ägnat november månad åt att renovera matsalen och loungen, och ser fram emot att om några dagar få välkomna gäster igen!

Bokningen är öppen som vanligt - gör såhär:

Boka julbord eller nyårssupé - mejla dina önskemål till info@fryksashotell.se. Vi återkommer så snart vi kan.

Boka boende gör du på här på hemsidan. Har du frågor, mejla gärna. Du kan självklart också ringa - vi vill bara förvarna om att vi troligen kommer vara lite svårare än vanligt att nå på detta sätt. Tack för att du har överseende!

Se aktuella erbjudanden här nedanför.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Dalkulla

Erbjudanden och paket

Denna kategori är tom.

Välkommen till Fryksås Hotell & Gestgifveri

I historisk fäbodmiljö, med en storslagen utsikt över sjöar och blånande berg och med vildmarken utanför knuten, är Fryksås Hotell och Gestgifveri den perfekta basen för att utforska Dalarna.

Oavsett om du letar efter en kulturell, smakrik, avkopplande eller aktiv semester, eller en inspirerande miljö för dig och dina kollegor, hjälper vi gärna till att förverkliga dina planer.

Upplev kulturen genom lokal konst, hantverk och mat eller upplev vinterns alla julmarknader, konserter och shower i närområdet. Få upp pulsen med skidåkning, skridskor, vandring och adrenalinnivån med hundspann och skoter. Utforska vildmarken med fiskespö, kikare eller korg. Öka kreativiteten och produktiviteten i mötesrum med bra utrustning och fantastisk utsikt.

När du är redo, välkomnar vi dig tillbaka för en bastu, en stund i utomhusjacuzzin, en härlig måltid och avslutningsvis en god natts sömn.

Dalkulla

Aktuellt

<>
Orsayran på besök!

Orsayran på besök!

Publicerad: 19/7

Onsdag och Orsayra - ni kommer väl? Klasse Möllberg och medmusikanter kuppade med uppskattad underhållning i matsalen. Kom till Orsa ikväll och lys...

Läs mer »
Bokningar för vintersäsongen

Bokningar för vintersäsongen

Publicerad: 19/7

Vi bygger om vår hemsida och kan just nu inte ta emot digitala bokningar för vintern. För att boka, skicka din förfrågan i ett mejl till info@fryks...

Läs mer »

Tack för att du delar med dig om oss och tack för din recension!

info@fryksashotell.se

Fotografer för Fryksås Webb:
Tommy Andersson / Linda Klemner-Modin / Fryksås Hotell