DSC00844 1

Jobba med oss!

Vi är ett litet gäng som skapar magi för gästerna och har kul när vi gör det. Vi söker nya kontinuerligt nya kollegor för kommande säsong, både inom restaurangen och i hotelldriften.

Läs mer om olika roller nedan och välkommen in med din ansökan!

Inför vintersäsongen 24/25 söker vi

- Servis

- Kock

- Housekeeping

 

Ansökan

Mejla oss några rader om dig själv, din arbetslivserfarenhet, vilken roll du är intresserad av och när du är tillgänglig.

Skicka din ansökan till info@fryksashotell.se

Laggning
Dukning Balkongen Utsikt
DSC00844 1

Jobba med oss!

Vi är ett litet gäng som skapar magi för gästerna och har kul när vi gör det. Vi söker nya kontinuerligt nya kollegor för kommande säsong, både inom restaurangen och i hotelldriften.

Läs mer om olika roller nedan och välkommen in med din ansökan!

Inför vintersäsongen 24/25 söker vi

- Servis

- Kock

- Housekeeping

 

Ansökan

Mejla oss några rader om dig själv, din arbetslivserfarenhet, vilken roll du är intresserad av och när du är tillgänglig.

Skicka din ansökan till info@fryksashotell.se

Skal

Om oss

Fryksås Hotell och Gästgifveri byggdes för snart 100 år sedan och ligger i en av Dalarnas finaste fäbodvallar -ett populärt område för naturupplevelser och rekreation. Här njuter vi av fiske, vandring eller cykling på sommaren och på vintern har vi ett av Sveriges bästa områden för längdskidåkning.

För 1,5 år sedan tog Ekensdal med Mathias Herlev Hansson och Petter Kylberg över Fryksås Hotell och Gestgifveri. (www.ekensdal.se) Mathias har mångårig erfarenhet av internationella topprestauranger och både OS- och VM-guld med Svenska kocklandslaget.

I Fryksås har vi utvecklat menyn och vinkällaren, vi har byggt om i köket och vi har varsamt renoverat matsalen och byggt en lounge. Nu ska vi utvidga och bli större. Vi söker därför en restaurangchef som vill vara med och utveckla Fryksås Hotell och Gestgifveri till nästa nivå.

Om tjänsten

Som restaurangchef kommer du att ha ett övergripande ansvar för restaurangens drift, inklusive personalledning, servicekvalitet, ekonomi och kundnöjdhet. Vi är ett litet entreprenörsdrivet hotell och din affärsmässighet blir viktig. Du får ett stort ansvar och möjlighet att påverka din framtida roll. Du kommer arbeta nära vår kökschef Erik Redemo (tidigare från Oaxen) och rapportera direkt till VD, Petter Kylberg.

Arbetsuppgifter:

  • Bygga restaurangteamet och skapa gästupplevelsen.
  • Bygga och delta aktivt i service, främst som hov och sommelier
  • Följa upp och ansvara för försäljningen i restaurangen.
  • Ansvara för schemaläggning, rekrytering och utbildning av personal.
  • Utveckla och implementera rutiner
  • Ansvara för vin- och andra matsalsrelaterade inköp

Kvalifikationer:

  • Flera års erfarenhet som restaurangchef
  • Gedigen vinkompetens / sommelierutbildning
  • Erfarenhet från hotellverksamhet är meriterande
  • Stark ledarskapsförmåga och erfarenhet av att bygga bra sammanhållning i team
  • Viktigt med affärsmässighet och helhetsperspektiv på hotell och restaurang

Vi erbjuder:

  • Möjlighet att vara med och utveckla ett av Dalarnas klassiska Hotell och Gästgiverier. Vi befinner oss i en spännande fas där vi expanderar inom paketerade erbjudanden, konferens och bröllop. Du kommer ha stor frihet under ansvar och möjlighet att påverka din framtida roll.
  • Du får arbeta med hög nivå på mat, vin och service. Vi brinner för det vi gör och tror att du gör det också.
  • Du kommer arbeta i en vacker miljö, rik på naturupplevelser som ger stora möjligheter till träning och rekreation.

 

Om du har frågor kring tjänsten, ring Petter på 0706550086 eller mejla petter@fryksashotell.se. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt men senast 20 augusti.

Vi ser fram emot din ansökan!